Van Tol ICT: uw ICT-partner dichtbij

Wij zijn Van Tol ICT, een jong ICT-bedrijf met jarenlange ervaring binnen MKB en corporate bedrijven. Opgericht door Rob van Tol in 2009, richt Van Tol ICT zich op ICT diensten voor ZZP’ers en het midden en kleinbedrijf.

Van Tol ICT staat voor kwalitatief en goede oplossingen, waarbij beschikbaarheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Ons motto is dat techniek er is om het leven makkelijker te maken. Die gedachte proberen wij zoveel mogelijk toe te passen in de oplossingen die we met onze klanten bekijken.

Wij werken samen met verschillende partners om een zo volledig mogelijk dienstenpakket aan te bieden. Op deze manier kunnen wij uw lokale ICT partner zijn, onze dienstverlening borgen en tevens de verschillende expertises aanbieden die bij ICT komen kijken.

Use case: migratie naar Office 365

Voor een relatie hebben we de volledige migratie van een oud e-mailpakket naar Office 365 gegeleid. Wilt u weten hoe we dit hebben aangepakt?

Use Case: netwerkmigratie

Migratie van een netwerk omvat meer dan alleen het overzetten van gegevens naar een nieuwe omgeving. Waar mogelijk verbeteren we ook de bestaande processen zodat de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn.

Van Tol ICT ontzorgt u van A tot Z bij uw ICT-uitdagingen.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat VanTol ICT voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon. Of vul onderstaand contactformulier in met daarin uw vraag, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.