Ook systemen hebben aandacht nodig!

Onderhoud en beheer van je ICT omgeving vormen de basis van een stabiel en veilig fundament. ICT systemen maken gebruik van software. Deze software moet van tijd tot tijd bijgewerkt en geoptimaliseerd worden. Dit zorgt ervoor dat de veiligheid en de prestaties gewaarborgd blijven.

Voor onderhoud van de ICT omgeving is vaak een herstart nodig. Doordat wij dit zo goed als mogelijk af stemmen op jullie werkzaamhedenzorgen wij voor een de juiste balans. Ook het doorvoeren van geplande wijzigingen doen we in goed overleg.
Het komt voor dat dergelijke wijzigingen tijdens kantoor uren moeten gebeuren.
Door dit goed te plannen en te coördineren houden wij te allen tijde controle over dergelijke werkzaamheden.

Wil je kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen, neem gerust contact met ons op.

Closeup portrait of beautiful  female face by wire cables of server cabinet in neon light

Zonder systeembeheer loopt vroeg of laat ieder proces vast! Voorkom uitval en beveiligingsproblemen! 

Beheer Services

Het beheren van systemen is in onze gelijk aan het hebben van controle over de systemen. Weten wat er speelt en hoe de infrastructuur is opgebouwd, is de basis van de juiste werking. De juiste werking van uw ICT infrastructuur is altijd een mix van 2 werelden. Omgevingen moeten conform ICT standaarden worden opgebouwd en vervolgens naar wensen worden ingericht. Om dit aan te laten sluiten bij de wensen van uw organisatie, is onze uitdaging.

Onderhoud services

Naast dit speelt ook onderhoud een grote rol. Een gezonde ICT infrastructuur is een fundament waar u op kunt bouwen. Wij zien een gezonde ICT infrastructuur als een werknemer die nooit ziek is, 24 uur per dag door werkt en niet klaagt. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, echter is dit wel degelijk mogelijk door een goede opbouw, goede inrichting en goed onderhoud.

Meer weten over systeembeheer door Van Tol ICT?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.