U zoekt een ICT-bedrijf in de regio Eindhoven?

Van Tol ICT is een veelzijdig full-service ICT-bedrijf en sinds 2009 vanuit Eindhoven actief in Nederland. Wij bieden als full service ICT-bedrijf meerdere diensten aan voor bedrijven en instellingen in de regio Eindhoven. Daarbij ontzorgen wij bestaande ICT-afdelingen, of nemen de volledige zorg voor ICT over. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

VanTolICT-regio

ICT-diensten in de regio Eindhoven

Systeembeheer

Van Tol ICT levert systeembeheerdiensten voor bedrijven in de regio Eindhoven en daarbuiten. Wilt u uw ICT-kosten verlagen en de veiligheid verhogen, dan kan Van Tol ICT u verder helpen.

Clouddiensten

Cloud diensten via Van Tol ICT zijn betaalbaar, schaalbaar en veilig. Stap over van on premise naar volledig cloud of maak een combinatie. Wij helpen u graag de juiste keuze maken.

Netwerkbeheer

Uw netwerk is de levensader van uw bedrijf. Zonder netwerk geen communicatie en business. Investeer daarom in uw netwerk en benut de kansen van een stabiel en veilig netwerk.

Werkplekbeheer

De juiste middelen bij de juiste mensen op de juiste tijd, dat is waar het bij werkplekbeheer om draait. Zowel hardware als softwarematig beheert Van Tol ICT de werkplekken, zowel voor kantoorplekken als thuiswerkplekken, en zorgt voor optimale veiligheid. 

Monitoring

Meten is weten, kennis is macht. Zonder monitoring kan een kleine verstoring al snel tot een groot probleem of zelfs voor uitval van kritische systemen zorgen. Investeer daarom in 24/7 monitoring, zodat zaken snel gevonden en opgelost worden.

Voip-diensten

Overstappen op bellen via Voip? Van Tol ICT is de aangewezen partij voor ondersteuning van A tot Z. Benut de mogelijkheden van uw interne netwerk, verlaag uw kosten en maak tegelijk gebruik van nieuwe opties voor monitoring en veiligheid.

Van A tot Z bieden wij de beste ICT-oplossingen voor bedrijven in de regio Eindhoven!

Use case: e-mailmigratie voor een bedrijf in Eindhoven

Voor een relatie uit Eindhoven hebben we de volledige migratie van een oud e-mailpakket naar Office 365 begeleid. Wilt u weten hoe we dit hebben aangepakt?

Use Case: netwerkmigratie regio Eindhoven

Lees hier hoe we een bedrijf in de regio Eindhoven hebben geholpen bij het migreren naar een nieuwe omgeving. Daarbij verbeteren we waar mogelijk ook de bestaande processen zodat de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn.

Contact

Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.